För dig som tycker om att resa!

Oavsett hur ofta eller var du reser så tjänar du poäng. Både hos oss och hos utvalda partners. Ditt Malmö Aviationkort är dessutom din biljett när du reser med oss. Reser du med handbagage kan du själv checka in via någon av våra smidiga tjänster så som vår app, SMS och incheckningsautomater.

Vi har två medlemsnivåer - Bas och Guld. Baskortet får alla våra medlemmar och det är redan från start laddat med en massa förmåner. Guldkortet är till för dig som reser mycket med oss och dig vill vi ge det lilla extra.
Bli medlem och börja tjäna poäng redan idag!

Har du frågor om bonusprogrammet eller vill boka din bonusresa är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kortet för alla!
Vårt bonusprogram är laddat med bra erbjudanden redan från start. Du som har Baskort tjänar poäng på alla dina resor med Malmö Aviation. Och hos våra utvalda partners.

Dina poäng kan du sedan ta ut när du vill se mer av världen. Kanske en resa till en storstad i Europa eller varför inte till den afrikanska savannen med Brussels Airlines? Vad sägs om en hotellövernattning i slottsmiljö – bara 5 minuter från Bromma!

För dig som vill ha det lilla extra!
Att gå från Bas till Guld är snabbt gjort. Allt du behöver göra är att samla ihop 24 000 poäng på flygresor med Malmö Aviation under ett kalenderår. Vi vill ge våra Guldkortsresenärer det lilla extra. Därför har du med Guldkort fler förmåner utöver Baskortsnivån.

Du som har Guldkort kan…

  • Spendera tid i våra lounger. 
  • Ta med dig en gäst in i loungen (gäller inte vardagar mellan 14.00-18.00 i loungen på Bromma) 
  • Betala halva priset på Flygbussarna till/från  Stockholm - Bromma Airport, Göteborg - Landvetter Airport och Malmö/Lund - Malmö Airport. 
  • Få högre prioritet vid väntelista. 
  • Möjlighet att ta med upp till 20 kg extra bagage inrikes.