Hantera ditt företags EPC resor

Spara tid -  boka smart på webben
Travel Manager-funktionen (TM) är en smidig och kostnadseffektiv lösning för den som hanterar flygresor för flera personer inom företaget och som vill boka direkt hos Malmö Aviation via webben. Med denna funktion kan en person boka, boka av och boka om de anställdas resor. Funktionen är kostnadsfri och enkel att hantera. 

Funktionen bygger på att företaget har ett EPC-avtal och att de anställda har ett Malmö Aviationkort. Både TM och de anställda måste ha Malmö Aviationkortet som är personligt och kostnadsfritt. Kortet är identitet både vid hantering av bokning och vid flygning (incheckning och som boardingkort).

När TM gör en bokning eller en ändring, får resenären ett mail med bokningsbekräftelsen. När resenären genomfört sin resa får TM ett kvittensmail att resan är genomförd med namn, sträcka, tid och pris. Kvittensen är underlaget för debiteringen.

Som TM administrerar man enkelt alla resenärer som ska kopplas till eller från avtalet via en administrationsflik. Här kan TM beställa nya Malmö Aviationkort, koppla på befintliga eller ta bort resenärer som slutat.  

Registrera ditt företag för EPC här »
Kontakta säljavdelningen på tel: 040-660 23 77, vardagar 09.00 – 16.00
innesalj@malmoaviation.se