Ny ledningsstruktur stärker Malmö Aviation

27 februari 2013 13:59

Malmö Aviation rustar för framtiden och stärker företagsledningen genom att tillsätta en kommersiell och en operativ chef. Dessutom fortsätter Knut A Solberg som vd.

Malmö Aviation rustar för framtiden och inför en ny ledningsstruktur. Knut A Solberg fortsätter som vd i bolaget. Två nya funktioner skapas också. Det blir en operativ chef med ansvar för all operativ verksamhet i bolaget och en kommersiell chef med övergripande ansvar för de kommersiella avdelningarna. Operativ chef och Accountable Manager blir Per Andersson, vd för Braathens Technical. Den kommersiella rollen tar Björn Lundberg som idag arbetar som chef för avdelningen Product and Revenue Development hos Malmö Aviation.

"Genom att skapa två nya funktioner som gemensamt kan arbeta dels med dagliga frågor och dels strategiskt skapar vi en effektiv enhet som står väl rustad för att möta framtida krav", säger vd, Knut A Solberg i en kommentar.

Den nya organisationsstrukturen träder i kraft den 1 mars 2013.